Politika zasebnosti

Ko bomo potrebovali informacije s vaše strani, vas bomo vedno prosili, da nam jih prostovoljno in izrecno posredujete. Podatki, zbrani prek obrazcev za zbiranje podatkov na spletni strani ali drugih kanalov, bodo vključeni v obdelovalne sisteme podjetja EMPANADAS MALVÓN S.L.

Ta entiteta bo podatke obdelovala zaupno in izključno z namenom zagotavljanja zahtevanih storitev, ob upoštevanju vseh zakonskih zagotovil in varnostnih standardov, ki jih predpisuje Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov glede obdelave osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter Zakon 34/2002, z dne 11. julija, o storitvah informacijske družbe in elektronskem poslovanju.

Kdo je odgovoren za obdelavo vaših podatkov?

KONTAKT OSEBA ZA VARSTVO PODATKOV

dpo.malvon@lock4data.es

Zakaj obdelujemo vaše osebne podatke?

V EMPANADAS MALVÓN S.L obdelujemo informacije, ki nam jih posredujejo zainteresirane stranke, na pošten, zakonit in pregleden način, v skladu z Uredbo EU 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila ter Zakonom 3/2018 z dne 5. decembra o varstvu podatkov in zagotavljanju digitalnih pravic.

Če ste STRANKA ali UPORABNIK::

Če ste stranka ali uporabnik, bomo obdelali naslednje kategorije osebnih podatkov:

Obdelujemo vaše podatke z namenom:

Če ste ZAPOSLENI ali ISKALEC ZAPOSLITVE:

Če ste zaposleni ali prosilec/kandidat, bomo obdelali naslednje kategorije osebnih podatkov

Obdelujemo vaše podatke z namenom:

Če ste DOBAVITELJ našega podjetja:

Če ste dobavitelj, bomo obdelali naslednje kategorije osebnih podatkov:

Obdelujemo vaše podatke z namenom:

Ali sem dolžan posredovati osebne podatke?

EMPANADAS MALVÓN S.L bo zahtevala le osebne podatke, ki so strogo potrebni za izvajanje namena, zaradi katerega so zbrani, zato v primeru, da niso zagotovljeni, storitev ne bo mogoče zagotoviti.

Koliko časa bomo hranili vaše podatke?

Osebni podatki, posredovani in pridobljeni med odnosom med zainteresirano stranko in EMPANADAS MALVÓN S.L bodo hranjeni največ 5 let od zadnje potrditve interesa ali tako dolgo, kolikor nam nalaga zakonska predpis, v tem primeru pa bodo ustrezno blokirani in izbrisani, ko ne bodo več potrebni.

¿Kakšna je zakonitost obdelave vaših podatkov?

En izpolnjevanju člena 6.1 Uredbe EU 2016/679 z dne 27. aprila vas obveščamo, da je zakonitost obdelave vaših podatkov naslednja:

Katerim prejemnikom bodo posredovani vaši podatki?

Los datos tratados por EMPANADAS MALVÓN S.L podrán ser comunicados a terceros cuando así nos obligue una previsión legal.

Asimismo, EMPANADAS MALVÓN S.L sodeluje z dobavitelji storitev, pri čemer je potrebna komunikacija podatkov v različnih poslovnih področjih (administracija, računovodstvo, davki, marketing, delovna razmerja...). Razmerje s temi podjetji je urejeno v skladu s členom 28 Uredbe EU 2016/679 z dne 27. aprila Evropskega parlamenta in Sveta (GDPR). Podatki, do katerih dostopajo ta podjetja, se uporabljajo le za potrebe poslovanja in niso shranjeni za noben drug namen.

¿Kakšne so vaše pravice, ko nam posredujete svoje podatke?

Vsak posameznik ima pravico do pridobitve potrditve, ali v EMPANADAS MALVÓN S.L obdelujemo osebne podatke, ki se nanašajo nanj ali ne.

Posamezniki imajo pravico dostopa do svojih osebnih podatkov ter lahko zahtevajo popravek netočnih podatkov ali v primeru, da podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani, zahtevajo izbris.

En določenih okoliščinah lahko zainteresirane stranke zahtevajo omejitev obdelave svojih podatkov, v tem primeru pa jih bomo ohranili samo za izvajanje ali obrambo pred zahtevki. Uporabniki se lahko prav tako uprejo obdelavi svojih podatkov. EMPANADAS MALVÓN S.L bo prenehala obdelovati podatke, razen če obstajajo nujni zakoniti razlogi ali pa za izvajanje ali obrambo pred zahtevki.

Uporabnik lahko kadar koli brezplačno pošlje pisno zahtevo na EMPANADAS MALVÓN S.L na naslov odgovornega ali prek e-pošte, navedene v glavi te politike, priložiti fotokopijo svoje osebne izkaznice, za:

EMPANADAS MALVÓN S.L sprejema ustrezne ravni varnosti, ki jih zahteva navedena zakonodaja o varstvu osebnih podatkov in druge veljavne predpise. Te ravni varnosti so obvezne za tiste subjekte, ki dostopajo do naših informacij v okviru pogodbene razmerje in/ali zagotavljanja storitev, v skladu s členom 28 Uredbe EU 2016/679 (GDPR).

Kljub temu ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi lahko nastala zaradi posegov tretjih oseb v informacijske sisteme, elektronske dokumente ali datoteke uporabnika.

Med zagotavljanjem storitev spletnega mesta se lahko uporabljajo piškotki. Piškotki so fizične datoteke osebnih informacij, ki se shranjujejo na uporabnikovi napravi. Uporabnik ima možnost konfigurirati svoj brskalnik tako, da prepreči ustvarjanje piškotkov ali prejme opozorilo o njih. Preverite našo politiko piškotkov prek povezave, ki jo boste našli na tej spletni strani.

Če se odločite zapustiti našo spletno stran prek povezav do spletnih mest, ki ne pripadajo našemu podjetju,EMPANADAS MALVÓN S.L ne prevzema odgovornosti za politike zasebnosti takih spletnih mest ali za piškotke, ki jih lahko shranjujejo na uporabnikovem računalniku.

Naša politika glede elektronske pošte se osredotoča na pošiljanje samo komunikacij, ki ste jih izrecno zahtevali.

Če ne želite prejemati teh sporočil po elektronski pošti, vam bomo prek istih omogočili, da uveljavite svojo pravico do preklica in odjave od prejemanja teh sporočil, v skladu z določbami v Poglavju III, člen 22 Zakona 34/2002 o storitvah informacijske družbe in elektronskega poslovanja.